Zoekt u een leuke ruimte om voor minimaal 40 personen en minimaal 3 uur voor uw (bedrijfs)feest, receptie, familieavond of welke gelegenheid dan ook? Sportcafé De Meerkamp is dé locatie. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het openbaar vervoer! U kunt onze ruimte op 3 verschillende manieren huren. Bij alledrie de opties heeft u uw uitgaven volledig in eigen hand, en zijn er geen verrassingen achteraf:

U huurt alleen de zaal voor € 150,00 per uur, en verzorgt zelf de aanschaf van eten en drinken. Ons personeel verzorgt de bediening, voor maximaal 150 personen. Of u huurt voor maximaal 40 personen de halve zaal voor € 100,00.  In beide gevallen geldt wel een minimale huurtijd van 4 uur.

U betaalt € 12,50 per persoon en kunt 3 uur onbeperkt drinken. Het assortiment bestaat uit: frisdranken, bier, wijnen, koffie/thee. Minimum 40 personen. U betaalt bij deze opties géén zaalhuur! Als u langer wilt blijven, komt er slechts per persoon € 3,50 per uur bij.

U betaalt € 60,00 per uur, en u koopt van te voren een bepaald aantal consumptiemuntjes voor uw gasten. Wij verzorgen de bediening en de inkoop. U weet van te voren hoeveel muntjes u wilt kopen, en kunt besluiten dat daarna de gasten hun eigen consumpties moeten afrekenen of u kunt muntjes bijkopen. (Handig voor bedrijfsfeestjes met beperkt budget).

We sturen een maand voorafgaand aan het feest een factuur met 75% van het aantal gasten plus het totaalbedrag aan eten (indien van toepassing). Een week voor het feest neemt Sportcafé De Meerkamp contact met u op om het definitieve aantal personen te bespreken, waarbij we het (eventuele) restant in rekening brengen.

Wegens geluidsoverlast voor de omgeving mogen we tot 01.00 uur open zijn.